Situaţie halucinantă la o şcoală din Bacău, unde copiii au fost puşi să mimeze că mănâncă fructe pentru o ședință foto.

Copiii au poftit la fructe dar n-au fost lasati sa guste, pentru ca fructele trebuiau duse si la alte clase pentru poze.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit unei învăţătoare, copiii au spus că directorul şi domnul de educaţie fizică au venit dimineaţa le-au dat un coş cu fructe să se pozeze şi să mimeze că mănâncă acele fructe.

Când au ajuns acasă, copiii le-au povestit părinţilor cum au poftit la fructele aduse.

“Mi se pare că i-au înjosit pe copii, unul dintre ei chiar a vrut să mănânce fructele şi i-a spus nu care cumva să mănânce că trebuie să facă fotografii şi la ceilalţi.”, a declarat un părinte pentru presa locală.

“Al meu mi-a zis că îi ploua în gură şi trebuia să mănânce? Nu le-au dat nimic", a spus un alt părinte.

Inspectoratul şcolar susţine că în şcoală a fost organizat un concurs de desen, iar fructele au fost împărțite copiilor...în ziua următoare.

Doina Marinov, inspector şcolar ISJ Bacău: “Elevii au prezentat o serie de lucrări. La momentul respectiv fructele earu abia cumpărate şi nu erau spălate. Au fost oferite a doua zi elevilor în cadrul unei festivităţi de premiere a celor mai bune lucrări.”

Directorul şcolii, care este şi preot, susţine că intenţiile au fost bune. Dar părinţii sunt revoltaţi şi spun că după şedinţa foto, copiii nu au primit de fapt nici un fruct, deşi ar fi vrut să guste din ele.