Un nou caz de violenţă domestică s-a încheiat cu o tragedie. O femeie de 48 de ani din oraşul Comăneşti, judeţul Bacău, a sfârşit în mâinile soţului, lovită şi sugrumată de cel cu care a împărţit o viaţă, o afacere locală de succes şi cu care avea doi copii. Bărbatul de 55 de ani a lăsat-o apoi să zacă o zi întreagă şi s-a închis în casă, până aseară târziu, când familia s-a alarmat că nu dădea de cei doi. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa ca să intre în locuinţă, unde au găsit-o pe femeie fără suflare.

Sub privirile cutremurate ale vecinilor, trupul fără viaţă al femeii este preluat de medicii legişti. Oamenii spun că au auzit scandal în apartament, dar nu s-au gândit că bărbatul de 55 de ani ar fi în stare să-i cruţe viaţa soţiei sale.

Articolul continua dupa recomandari

Scandalul în familie ar fi pornit pentru că bărbatul ar fi avut o aventură cu o altă femeie. Când soţia i-a reproşat, acesta s-a năpustit asurpa ei, a lovit-o şi a sugrumat-o până când a lăsat-o fără suflare. S-a încuiat apoi în casă şi nu a spus nimănui ce a făcut până seara când familia a sunat la 112 deoarece nu reuşea să dea de ei. Pompierii şi poliţiştii au forţat intrarea în locuinţă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii vor cere astăzi arestarea preventivă. Riscă până la 25 de ani de închisoare.

Cei doi aveau doi copii, un baiat în varstă de 30 de ani şi o fată de 17 ani. Deţineau şi o afecere în oraş cu trei magazine de telefoane şi accesorii GSM.