Actualizare 10:10 - Pompierii au găsit şi trupul bărbatului de 68 de ani luat de viitură. Soţia şi cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 4 şi 7 ani, au murit după ce au fost luaţi de ape, toţi aflându-se într-o căruţă cu care încercau să traverseze pârâul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit decedat, la aproximativ 500-600 metri de locul în care s-au răsturnat cu căruţa.

Articolul continua dupa recomandari

Ştirea iniţială:

Tragedie cumplită într-o familie din Tulcea. Doi copii, frate şi soră, împreună cu bunicii lor au fost luaţi de viitură marţi seară. Băieţelul de 3 ani, sora lui de 7 ani şi bunica lor au fost găsiţi morţi, în timp ce bunicul este în continuare dat dispărut.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea a fost alertați aseară, în jurul orei 20:30, în urma unui apel la 112, care spunea că patru persoane, doi adulti si doi minori, au fost luaţi de apele unui pârâu în localitatea Măgurele, din comuna Topolog.

Cei patru, bunici şi nepoti, se aflau intr-o caruta si, în momentul în care au incercat sa traverseze pârâul umflat de ploi si aluviuni, au fost luati de apele involburate cu tot cu atelaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, echipele de intervenţie au reuşit să găsească în noaptea de marţi spre miercuri trupul băiatului de 4 ani, pe sora lui, în vârstă de 7 ani, dar şi pe bunica lor, de 58 de ani.

Bunicul copiilor, în vârstă de 68 de ani, este în continuare dispărut. 

Tarziu in noapte, pompierii au oprit cautarile barbatului luat de suvoaie, urmand ca acestea sa fie reluate in aceasta dimineata.