Aproximativ 80 de copii au filmat şi transmis Live pe reţelele sociale moartea unui coleg de şcoală care a fost bătut şi înjunghiat de mai mulţi tineri, din cauza unei fete pe care o plăcea.

Nenorocirea care arată efectele 'dezumanizării' reţelelor sociale asupra tinerilor s-a produs în Oceanside, o localitate situată în partea de sud a oraşului Hempstead (Nassau, New York), la începutul acestei săptămâni.

Articolul continua dupa recomandari

Luni, la sfârşitul cursurilor, Morris Khaseen, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost înconjurat de 10 băieţi care au început să îl lovească.

În scurt timp, în zonă au apărut zeci de copii, colegi cu tânărul agresat, care nu au făcut altceva decât să filmeze întregul scandal.

Unul dintre agresori, înarmat cu un cuţit, l-a înjunghiat în piept pe tânărul de 16 ani, iar acesta s-a prăbuşit la pământ.

Martorii au sunat la numărul de urgenţă, iar la locul scandalului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa tânărului, în timp ce poliţiştii au reuşit să îi prindă pe agresori, potrivit Daily Mail.

În timpul unei conferinţe de presă, unul dintre poliţişti a explicat că a rămas uimit atunci când a descoperit că la locul crimei se aflau aproximativ 80 de elevi, colegi ai victimei, care nu au intervenit în ajutorul acestuia, iar în schimb au filmat şi transmis crima live pe reţelele sociale.