Trei copii din Bihor au fost grav răniţi, iar unul dintre ei a ajuns în comă la spital, după ce au intrat cu o motocicletă într-un zid de cărămidă.

Cei trei băieţi în vârstă de 14, respectiv 15 ani au băut toată noaptea, iar apoi s-au gândit să facă o plimbare cu motocicleta unuia dintre ei.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat în noatea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00, pe DJ 768, în afara localităţii Lăzăreni din Bihor.

"Un minor de 15 ani, din localitatea Cărăndeni, județul Bihor, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motociclul a intrat în coliziune frontală cu un zid din cărămidă de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în partea stângă", arată un comunicat al Poliţiei bihorene.

În urma accidentului, un băiat în vârstă de 14 ani a suferit multiple leziuni şi traumatisme a ajuns în comă la spital, în timp ce ceilalţi doi au suferit răni grave, însă viaţa lor nu este în primejdie, scrie ebihoreanul.ro.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele minorului de 15 ani care a condus motocicleta.