Vremea severă a provocat haos în Capitală. Zeci de copaci doborâţi de vânt în Bucureşti, iar 49 de maşini avariate, este bilanţul ultimelor ore de la ISU Bucureşti-Ilfov, unde s-au înregistrat 115 solicitări în ultimele 10 ore, în urma fenomenelor meteorologice.

În ultimele 10 ore, ISU Bucureşti-ilfov a înregistrat un număr de 115 solicitări, venite ca urmare a fenomenelor meteorologice.

Articolul continua dupa recomandari

Au fost 98 de solicitări în Bucureşti, din care 79 au fost din cauza unor copaci căzuţi, şi 17 solicitări în Ilfov, din care 11 pentru copaci căzuţi.

Copaci căzuţi, zeci de maşini avariate

Din primele date, 49 de maşini au fost avariate din cauza căderii copacilor şi stâlpilor de electricitate. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Pompierii au intervenit pe strada Dimitrie Pompeiu după ce un tramvai a fost prins între doi copaci căzuţi, dar şi la gura de metrou Ştefan cel Mare, unde accesul era blocat tot de un copac căzut.

Acces blocat la metroul Ştefan cel Mare, din cauza copacilor doborâţi de vânt în BucureştiVezi 3 imagini în Galerie

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi s-au aflat sub cod portocaliu de polei, până sâmbătă, la ora 3.00. Meteorologii au anunţat "depuneri semnificative”.