Accident teribil pe autostrada A1, unde un copac s-a prăbuşit peste un microbuz plin cu pasageri. Incidentul rutier s-a produs la kilometrul 41, pe sensul de mers către Piteşti. 

Azi noapte, în jurul orelor 02:10, ISU Giurgiu a intervenit la un accident rutier pe A1, km 41, sens de mers către Piteşti, produs ca urmare a căderii unui copac pe carosabil, care a fost ulterior acroşat de un microbuz care transporta un număr de 14 pasageri.

Articolul continua dupa recomandari

In urma impactului microbuzul a părăsit partea carosabila, intrând în pădurea aflată în proximitatea căii de comunicație rutieră, rezultând accidentarea usoara a 6 dintre pasageri.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgență București (ulterior acordării primului ajutor de catre resursele medicale prezente la fata locului).

Cele 2 persoane transportate la spital sunt: barbat 20 ani, cu traumatism membru inferior drept (transportat de EPA Bolintin Deal), respectiv femeie, 41 ani, traumatism facial (transportata de EPA Mihailesti).