Tânărul acuzat de contrabandă cu țigări, care a bătut joi seară un polițist, într-o urmărire pe șoselele din Timiș, a reacționat violent chiar și în cătușe. Încadrat de mascați, el a început să înjure în momentul în care a fost urcat în mașină, pentru a fi dus la Parchet.

Scena a fost filmată la ieșirea din sediul Poliției de Frontieră din Jimbolia, unde tânărul a fost audiat.

Articolul continua dupa recomandari

În timp ce era urcat în mașină, pentru a fi dus la Parchet și predat procurorilor, agresorul polițistului a început să înjure, la întrebările jurnaliștilor care îl filmau.

De ce a fost încătușat individul

Joi seară, tânărul a fost protagonistul unui incident violent, în Timiș. Era la volanului unei mașini și a fost interceptat la un filtru al poliției de frontieră, care îl suspecta de contrabandă cu țigări.

Șoferul a refuzat să oprească, iar polițiștii au pornit pe urmele sale. În timpul urmăririi, el a izbit și avariat mașina polițiștilor. Mai mult, când a fost, în cele din urmă, oprit, individul a luat la bătaie un polițist.

În cele din urmă a fost imobilizat. În mașina sa, polițiștii de frontieră au găsit numeroase cartușe de țigări. Tânărul este cercetat pentru infracțiunile de contrabandă si ultraj.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespodentul Observator în Timiș, Iulia Dumitrașcu.