Un eveniment fără precedent a avut loc la Sibiu, la Școala Generală din Cornățel, informează presa locală.

Două învățătoare au avut un conflict verbal, care apoi a degenderat cu lovirea uneia dintre ele de către fratele celeilalte, un consilier PSD.

Articolul continua dupa recomandari

Presa locală precizează că bărbatul, care în loc să aplaneze conflictul, a sărit pur și simplu la bătaie și a lovit-o pe cea cu care sora lui se certa.

În acest moment, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sunt înregistrate două plângeri, una din partea persoanei agresate și una din partea directorului unității, ambele îndreptate împotriva bărbatului în cauză.

’’Polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu’’, mai spun cei de la IPJ Sibiu.

Agresorul, Hanea Marius Grigore, este și consilier local din partea PSD, în comuna Roșia.

Directorul școlii din Roșia (școală de care aparține și școala din Cornățel) confirmă acest conflict și mărturisește că fratele uneia dintre învățătoare a făcut scandal și a amenințat. El a fost cel care a și sunat la poliție.