Situaţie inedită la Slatina, unde un consilier local a iniţiat un proiect de hotărâre ca să mute o bancă plasată în faţa unui bloc! Bărbatul spune că a fost obligat să facă asta, din cauză că banca aparţine Direcţiei de Patrimoniu şi doar reprezentanţii acestei instituţii pot decide să o mute în alt loc.

Cum solicitările celui deranjat de amplasarea băncii au rămas fără răspuns, consilierul local a decis să se implice. Astfel că a iniţiat un proiect de hotârâre de Consiliu Local pentru a muta banca într-o altă locaţie. Demersul nu este privit cu ochi buni de toţi. Sunt voci care susţin că problema se putea rezolva mult mai simplu.

Articolul continua dupa recomandari

Claudiu Stancioiu, viceprimar Slatina:

Mutarea unei bănci, efectiv, se face cu semnăturile a jumăte din locatari plus unu, de pe scara respectivă, pentru că au apărut zeci de situaţii în care unii doreau să se mute banca, iar alţii nu doreau să mute banca.

În ce priveşte mutarea băncii părerile sunt împărţite.

Consilierul a depus proiectul de hotărâre, iar acum aşteaptă decizia membrilor consiliului. Dacă proiectuşl va fi aprobat banca va fi mutată prin hotărâre, dacă nu va fi aprobat atunci locatarii blocului trebuie să urmeze procedura stabilită de direcţia de patrimoniu.