Un localnic din Haţeg a fotografiat reparaţia unei conducte de apă, plină de găuri. Conducta respectivă, cu o vechime de peste 40 de ani, datând din 1978, se vede că a fost reparată de nenumărate ori, totul culminând cu ultima reparaţie, care a şi făcut-o celebră.

Zeci de ţepuşe din lemn au fost împlântate în găurile prin care ţâşnea apa, rezultatul provocând deliciul internauţilor, aceştia lăsând comentarii foarte critice la adresa celor care au reparat atât de original conducta de apă.

Articolul continua dupa recomandari

Conductă de apă reparată cu ţepuşe din lemn

O conductă de apă, străpunsă de zeci de ţepuşe din lemn, a fost fotografiată de un localnic din Haţeg, apoi publicată pe Facebook. Comentariile n-au întârziat să apară, internauţii dându-şi cu părerea cam ce ar fi fost în capul expertului în momentul în care a decis să repare conducta în acest mod.

După publicarea fotografiei, reprezentanții companiei de care aparţine responsabilitatea conductei au anunțat că, în perioada următoare, conducta va fi înlocuită.

"Tronsonul de conductă, pe o distanță de 580 de metri, urmează să fie înlocuit în perioada următoare. Acesta a fost prevăzut pentru înlocuire, iar la momentul de față suntem în situația de achiziție a conductei și materialelor necesare înlocuirii acestui tronson”, a precizat un reprezentant al companiei.