Timp de două luni, nouă perechi de vedete şi-au testat limitele pe Drumul Comorilor. Asia Express, cel mai dur reality-show din România, revine la Antena 1 din 15 februarie. Şi în acest sezon, cazarea rămâne o mare provocare pentru concurenţii dornici să aibă un acoperiş deasupra capului după o zi de foc.

După ce că trebuie să se descurce cu un euro pe zi, fără mâncare şi fără transport, concurenţii Asia Express umblă ore bune în căutarea localnicilor dornici să îi găzduiască peste noapte. Pentru Speak s-a dovedit a fi cea mai grea parte din toată competiţia. Toaletele din Filipine i-au dat mari bătăi de cap artistului.

Articolul continua dupa recomandari

Speak, concurent Asia Express: Până în călcâie mă deranjează că la filipinezii ăştia baia e pe ultimul loc. Şi ei, după ce îşi fac casă, zic n-avem baie. Hai să dăm o gaură în pământ şi ne facem că punem un wc. Arată ca o baie de curte în casă

Pentru make-up artistul Alex Abagiu, născut şi crescut în Dorobanţi, o zonă selectă din Bucureşti, cazarea din Asia Express a fost o  piatră de încercare.

Alex Abagiu, concurent Asia Express: Foarte rău înseamnă pe jos cu 40 de gândaci mâncaţi, canibalizaţi de furnici. În jurul nostru cu larve de gândaci atârnate de tavan. Am stat într-un spaţiu în care încăpeau doar corpurile noastre

Pentru Florin Ristei şi fratele său, duşul s-a dovedit a fi un lux în casele fără ferestre.

În ce locuri ciudate au ajuns vedetele şi ce poveşti au oamenii care le-au cazat, aflaţi din 15 februarie, la ora 20.00, în cel de-al treilea sezon Asia Express.