Concurs inedit în Iaşi. Mai mulţi tineri s-au întrecut, pentru prima dată, pentru titlul de Marele Devorator de burgeri. Şi nu orice fel de burgeri - ci unii preparaţi după reţete neobişnuite - în care ingredientul secret a fost ceapa murată în sirop de cireşe. La aşa deliciu culinar, cu greu a putut rezista cineva.

Primul mare devorator de burgeri din Iaşi se numeşte Denis. Are 20 de ani şi a reuşit, în doar 10 minute, să mănânce patru burgeri. 

Articolul continua dupa recomandari

Sosuri secrete pe care chef Ciprian le-a pus cu grijă pe bucăţile de pâine gratinată, între carnea suculentă de vită, brânza topită, frunzele de salată şi feliile de roşii. 

La primul concurs de acest fel din Iaşi, bucătarul a ales cu grijă ingredientele, pentru burgerul care va primi acum un nume. 

RĂZVAN LUCIU, specialist marketing, organizator
Participanţii trebuie să dea un nume unui nou produs pe care Chef Ciprian îl va introduce în meniu. Ei dau nume, prietenii lor le dau like-uri şi cei cu cele mai multe like-uri vin aici şi mănâncă. 

Alături de Denis, s-au mai întrecut pentru marele premiu Ştefan şi Darius - şi ei mari fani ai burgerilor. 

Preţul burgerilor, care i-au cucerit deja pe români, ajunge la câteva zeci de lei. Unii sunt însă cu ochii şi pe... situaţia economică.

Câştigătorul titlului de Marele devorator de burgeri din Iaşi a plecat acasă cu o invitaţie pentru cinci persoane la restaurantul unde a avut loc