Apar noi informaţii şocante despre complicele lui Gheorghe Dincă. Individul a recunoscut în faţa anchetatorilor că a violat o fată în casa din Caracal, dar susţine că nu era Luiza. Şi avocaţii vorbesc despre o altă victimă. Mai multe urme biologice care aparţin complicelui au fost găsite în camera în care Dincă a sechestrat fetele. Individul acuzat de viol a fost arestat preventiv.

Aurelia Ştefănescu, sora complicelui, recunoaşte că "a fost în vara asta pe la el, pe la Dincă". 

Articolul continua dupa recomandari

Aurel Moldovanu, avocatul familiei Măceşanu: Ar putea fi vorba de o altă victimă, în altă zi

La patru luni de la arestarea lui Gheorghe Dincă, apare din nou ipoteza mai multor victime. La audieri, complicele lui, Ştefan Risipiceanu, a recunoscut că a violat o fată în casa ororilor din Caracal, dar spune că aceea nu a fost Luiza. 

Iar abuzurile s-ar fi întâmplat înainte de 14 aprilie, ziua în care tânăra de 19 ani a dispărut. Procurorii DIICOT spun însă că au probe clare împotriva lui. Anchetatorii au refăcut filmul zilei în care Luiza a fost răpită. 

De câteva momente intrase Gheorghe Dincă pe poartă cu autoturismul, iar în spatele maşinii se afla Luiza Melencu. Înainte de a o scoate din autoturism pentru a o duce în locuinţa lui, a fost surprins de bărbatul în vârstă de 46 de ani.

În dormitorul lui Dincă, unde fetele au fost sechestrate, procurorii au găsit mai multe probe biologice care îi aparţin complicelui. Acolo, împreună, cei doi au bătut-o şi violat-o pe Luiza Melencu, spun anchetatorii. 

După descinderile din dimineaţa zilei de 26 iulie, Risipiceanu a fost audiat de trei ori de poliţiştii din Caracal. De fiecare dată, aceştia l-au scăpat printre degete. 

Săptămâni în şir, procurorii DIICOT au fost aici, la casa lui Gheorghe Dincă. Au prelevat probe, iar Ştefan Risipiceanu, în tot acest timp, i-a urmărit îndeaproape. Nimeni şi nimic însă nu l-au făcut să spună cele întâmplate pe proprietatea suspectului principal, în casa lui Gheprghe Dincă.

Dacă individul de 46 de ani ar fi reclamat abuzurile, atât Luiza, cât şi Alexandra puteau fi astăzi în viaţă. Totuşi, procurorii îl acuză doar de viol, nu şi de complicitate ori de tăinuire sau favorizarea infractorului. Bărbatul intra des în locuinţa lui Dincă, dar nu dezvăluia niciodată secrete din casa ororilor. 

Aurelia Ştefănescu sora complicelui: Că face treabă prin curte, atât ştiam. Altceva absolut nimic. Eu am fost uimită când am văzut aşa ceva

Nici când a apărut la emisiunea Acces Direct, Ştefan Risipiceanu nu a dezvăluit nimic din casa ororilor. 

Gheorghe Dincă l-a denunţat pe individ pe 6 noiembrie, dar anchetatorii l-au arestat abia astăzi. 

Vlad Valentin Victor, avocat Ştefan Risipiceanu: A perceput-o ca pe o răutate din partea din Gheorghe Dincă în sensul că de abia acum, la patru luni de când s-a declanşat acest caz, de abia acum vrea să-l ia şi pe el

Familia Luizei Melencu crede în continuare că fata a ajuns pe mâinile traficanţilor. 

Monica Melencu, mama Luizei: Dacă omul ăsta are credibilitate...Eu una nu cred. Mai ales că, după cum îl cunosc eu, ăsta stă numai cu sticla în mână. Dacă ăsta are credibilitate, înseamnă că noi, în faţa anchetatorilor, chiar nu avem

Iordache Melencu, bunicul Luizei: Noi nu credem că e vinovat. În loc să plătească cei care se fac vinovaţi, au luat acest amărât. După mine e nevinovat, pentru o ceaşcă de cafea sau o bucată de pâine, eu nu-l cred capabil să facă aşa ceva

Mâine, mama şi bunicul se vor întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, la opt luni de când au pierdut-o pe Luiza.