Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au reţinut 4 persoane bănuite de furt şi complicitate la furt. O altă persoană este bănuită că ar fi tăinuit faptele. Poliţiştii au efectuat 6 percheziţii, iar acţiunea s-a desfășurat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.

S-a luat măsura reţinerii faţă de 3 tineri de 21, 22 şi 27 de ani, doi din Pănade, judeţul Alba şi unul din municipiul Sibiu, bănuiţi de comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat precum şi faţă de o femeie de 37 de ani, din municipiul Sibiu, care ar fi fost complice la comiterea celor 3 infracțiuni.

Articolul continua dupa recomandari

Se pare că, în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2017, cei 3 tineri ar fi comis 3 furturi şi ar fi  sustras 500 de litri de motorină din utilajele agricole şi anexe gospodăreşti, aparţinând unor cetăţeni din localitatea Sânmiclăuş, ascunzând apoi prada într-o criptă din localitatea Pănade.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 12 ianuarie, cei 4 reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.