Circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în zona devierii de la kilometrul 36, se desfășoară cu greutate duminică după-amiază, anunță centrul Infotrafic. Maşinile circulă în coloană pe aproximativ trei kilometri.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş ( Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ 3 kilometri”, a transmis Infotrafic.

Articolul continua dupa recomandari

În vederea fluidizării traficului, sunt recomandate rute alternative.

Astfel, pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

Pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin – Vale).

De asemenea, între kilometrii 70 şi 120, circulaţia pe autostradă se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie măruntă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza condiţiilor concrete de trafic şi de drum şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

sursa: news.ro