Codruţa, o tânără în vârstă de 29 de ani, adoptată încă de la naştere de o familia din Canada, îşi caută mama biologică din România.

Tânăra s-a născut pe 9 ianuarie 1990, la Spitalul nr. 1 din Craiova, iar mama ei, în vârstă de numai 15 ani, a decis să o abandoneze pentru a fi adoptată.

Articolul continua dupa recomandari

Cu ajutorul paginii de Facebook - The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, Codruţa s-a decis să apeleze la ajutorul oamenilor pentru a-şi găsi mama.

'Sunt în căutarea mamei mele biologice, Gabor Tereza, ultimul domiciliu cunoscut era pe strada Bărăganului, Târgu Mureş, judeţul Mureş. Numele meu a fost Gabor Codruţa, născută la data de 9 ianaurie 1990. Pe atunci mama mea era o adolescentă de 15 ani. Din cauza greutăţilor îndurate a decis ca eu să fiu adoptată de o familie canadiană, bună şi iubitoare. Pe 23 decembrie 2016 am făcut un anunţ public cu speranţa să îmi găsesc familia biologică. Din păcate, nu am reuşit să o găsim. La vechea adresă foarte puţini oameni au recunoscut-o pe mama mea, dar nimeni nu a ştiut unde s-a mutat', a scris tânăra.

După ce postarea a fost publicată pe reţeaua de socializare, sute de oameni au distribuit-o, iar o femeie a anunţat că o cunoaşte pe mama Codruţei şi că are informaţii despre locul în care aceasta s-ar afla.

Femeia a precizat că îi va vizita pe fiii celei despre care crede că ar putea fi mama Codruţei şi o va anunţa pe fată despre ce a descoperit.