Traficanţii din dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti, în care apar numele unor persoane publice audiate ca suspecţi sau martori, vindeau clienţilor pliculeţe care conţineau cocaină amestecată cu paracetamol sau cafeină, se arată în motivarea instanţei care a admis propunerea de arestare preventivă a doi dintre inculpaţi şi a dispus arestarea la domiciliu a altuia.

Preţul drogurilor pornea de la 150 de lei pentru gramul de cannabis şi ajungea la 900 de lei pentru cocaina amestecată cu paracetamol.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit încheierii de şedinţă a Tribunalului Prahova, traficanţii implicaţi în dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti în care apar şi numele unor persoane publice au vândut unui investogator sub acoperire, în perioada aprilie-mai 2018, diverse tipuri de stupefiante.

Analizele de laborator făcute la solicitarea organelor judiciare au relevat că cei inculpaţi pentru trafic de droguri amestecau cocaina cu paracetamol sau cu paracetamol şi cafeină, iar preţurile erau de aproximativ 900 de lei pentru un gram de pulbere.

Inculpaţii din dosar pentru care au fost emise mandate de arestare au vândut în mai multe rânduri stupefiante unor anchetatori infiltraţi, la preţuri pornind de la 150 de lei pentru cannabis şi ajungând la 900 de lei în cazul pudrei de paracetamol cu cocaină.

În dosarul de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost arestate preventiv două persoane, iar alta a primit mandat de arestare la domiciliu. Cei doi suspecţi arestaţi preventiv în acest dosar au contestat decizia Tribunalului Prahova, Curtea de Apel Ploieşti urmând a se pronunţa, miercuri, asupra contestaţiei.

Printre suspecţii din dosar se numără designerul Răzvan Ciobanu, dar şi Carmin Ionescu, fiul cântăreţului Marian Ionescu. De asemenea, stilistul Raluca Bădulescu şi jurnalistul Oreste Teodorescu au fost citaţi şi audiaţi ca martori.

Sursă: News.ro