Timp de trei zile, Clujul este capitala sporturilor, unde toată lumea este aşteptată să facă mişcare chiar în mijlocul oraşului. În cadrul festivalului, Simona Halep va juca un meci demonstrativ. Iar cei care vor să înveţe să practice noi sporturi, pot lua primele lecţii gratuit.

Clujul este o mare arenă sportivă zilele acestea. Şi oriunde te uiţi, vezi un teren de sport. Fix în centrul oraşului se joacă handbal pe nisip. 

Articolul continua dupa recomandari

La câţiva metri, mai mulţi tineri din Republica Moldova au venit să ne înveţe un sport nou: streetworkout. Un fel de fitness făcut pe stradă, pentru care nu este nevoie decât de voinţă şi pasiune. 

Pentru Street workout este suficientă banala bară de bătut covoare.  La festival este câte un sport pentru fiecare vârstă.

Copiii îşi vor putea vedea şi idolii în carne şi oase. Camelia Potec şi Cătălina Ponor sunt aşteptate să participe la o cursă umanitară, iar Simona Halep şi Marius Copil vor juca un meci de tenis demonstrativ. 

Simona Halep, tenis: Este o atmosferă foarte plăcută de fiecare dată când vin la Cluj. Este o plăcere mereu să vin aici şi meciurile de FED CUP de aici nu o să le uit niciodată 

Participanţii la festival vor putea urmări un show de echitație, dar şi o demonstraţie de super-enduro organizată în mijlocului orașului. 

Campionii de powerlifting vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 kg și pietre uriașe de peste 100 kg. Festivalul este la a doua ediţie şi se încheie duminică.