Claudia Niculae, o româncă în vârstă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident produs în Marea Britanie.

În acelaşi accident, mama româncei a fost grav rănită şi a ajuns de urgenţă la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Tragedia s-a produs miercuri, 11 septembrie 2019, la ora locală 07.30, atunci când Claudia şi mama ei mergeau la muncă într-un autoturism marca Renault Clio.

La volan se afla mama Claudiei, iar drumul pe care s-a produs nenorocirea se numeşte B1248, între satele Lund şi Bainton (Riding East of Yorkshire, Marea Britanie).

Potrivit presei din Anglia, autoturismul în care se aflau mama şi fiica s-a ciocnit violent cu o autoutilitară, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost efectiv distrus.

Claudia Niculae, românca moartă într-un accident în AngliaVezi 3 imagini în Galerie

Româncă moartă într-un accident în Marea Britanie

Atât Claudia, care se afla pe scaunul din dreapta-faţă, cât şi mama sa, aflată pe scaunul şoferului, au fost grav rănite şi au ajuns la spital.

Din nefericire, rănile extrem de grave i-au fost fatale Claudiei.

Mama Claudiei, Gabriela, este în stare gravă la spital, însă rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol.

Cele două românce se îndreptau către locul de muncă atunci când s-a întâmplat nenorocirea. Ambele lucrau la firma Shepcote, o companie care produse prăjituri şi produse de patiserie.

Managerul companiei, Richard Shepherdson, a explicat că tânăra româncă era mereu cu zâmbetul pe buze, o fată foarte muncitoare şi foarte prietenoasă.

Împreună cu angajaţii, managerul a deschis o pagină de strângere de fonduri pentru a ajuta familia româncei să aducă în ţară trupul Claudiei pentru a fi înmormântată creştineşte.

Toţi cei care vor să ajute familia Claudiei pentru a o aduce pe fată în ţară, pot dona AICI.