Ciprian, pilotul de drag racing mort în Audi-ul de 700 de CP, plâns de sute de prieteni. Victimă a unui teribil acident pe Centura Capitalei, tânărul de 33 de ani a fost aruncat din maşina tunată care avea 200 la oră, după cum susţin martorii.

Un cunoscut pilot de drag racing şi drifting, în vârstã de 33 ani, Ciprian Tofan, a murit sâmbătă seara în timp ce testa pe Şoseaua de Centură, între Tunari şi Otopeni, un Audi A3 tunat, de 700 de CP.

Articolul continua dupa recomandari

Pilotul era pasionat de drifting, deținea o firmă de tuning auto, şi sâmbătă tocmai testa un autoturism Audi, cu motor îmbunătăţit la 700CP, cu care intenționa să participe la o competiții auto. Dina cauza vitezei excesive, 200 la oră, a pierdut controlul volanului, a izbit un Logan staţionat pe dreapta, apoi a fost aruncat din bolid.

Corpul lui Ciprian a fost proiectat pe asfalt, în vreme ce maşina a rulat pe câmp, răsturându-se. 

Ciprian era singur în maşina pe care o testa, dar nu purta cască şi nici centură de siguranţă.

Sute de prieteni plâng dispariţia lui Cipos, aşa cum era cunscut în lumea auto Ciprian, considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi de drag racing şi unul dintre cei mai sufletişti oameni din jurul curselor auto.

Sunt sute de mesaje de condoleanţe ataşate postărilor de pe Facebook ce anunţă moartea lui Ciprian, care era căsătorit şi tatăl unui copil.

"Transmitem sincere condoleante familiei si tuturor celor ce au ajuns sa il cunoasca pe Ciprian Tofan alias Cipos. Ne bucuram sa ne fi numarat printre cei ce au ajuns sa il cunoasca si sa descoperim un om minunat, mereu dispus sa ajute! Odihneste-te in pace Ciprian si Dumnezeu sa te ierte!", au scris reprezentanţii unui motor club.

"R.I.P my friend Ciprian Tofan, it was pleasure to meet u, thanks for giving us good memories ... 😇♥️", e mesajul unui pilot străin.