Ciprian Sfichi, poliţistul de la intervenţii spintecat cu o sabie de interlopul sucevean Alexandru Huţuleac, a făcut astăzi un gest care a bucurat pe toată lumea.

Tânărul şi-a recunoscut colegii şi le-a mulțumit, atat lor cât şi tuturor celorlalţi, prin ridicarea mâinii, făcând semnul "OK".

Articolul continua dupa recomandari

Un mesaj a fost postat pe pagina de susţinere a tânărului poliţist, în care familia şi prietenii lui Ciprian Sfichi mulţumesc medicilor care au făcut tot posibilul să-i salveze viaţa.

"Ciprian azi si-a recunoscut colegii, le-a mulțumit atat lor cat si voua prin ridicarea mâinii, printr-un semn OK ! Donați in continuare sânge, este nevoie! Va multumim din suflet atat noi cat si familia lui pentru toate mesajele voastre de încurajare si toate urările de bine! Hai Cipri, luptăm in continuare. Multumim doctorilor de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi,sunteți îngerii lui în alb", se arată în mesaj.

Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a spintecat cu sabia pe tânărul poliţist Ciprian Sfichi, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia nu este definită, dar este executorie, aşa că Alexandru Huţuleac va rămâne în arest până la o eventuală contestaţie. Interlopul i-a aplicat poliţistului o lovitură necruţătoare cu sabia, provocându-i răni groaznice la cap şi mână.