Un cioban din orașul Negrești, județul Vaslui, a semănat teroare printre oameni după ce a provocat mai multe scandaluri pe stradă.

Înarmat cu o măciucă, ciobanul se plimbă cu căruța pe stradă și își alege victimele la întâmplare.

Articolul continua dupa recomandari

Ciobanul este un tânăr din Negrești, condamnat în trecut pentru viol, faptă pentru care și-a ispășit pedeapsa, dar care a revenit în societate mai înrăit ca niciodată.

Ultima ispravă a tânărului care face legea pe străzile din Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni, pe o ploaie torențială, la numai câteva sute de metri de sediul Poliției.

Tânărul mergea cu căruța pe stradă când, la un moment dat, a observat o dubiță condusă de un tânăr cu care avea de încheiat niște socoteli mai vechi.

Fără să stea pe gânduri, războinicul a blocat dubița cu căruța, a pus mâna pe măciucă și a început să spargă geamurile mașinii.

Șoferul a deschis ușa și a luat-o la fugă pe străzi, notează vremeanoua.ro.

"De fricã, am abandonat masina si am luat-o la fugã. Multi mi-au spus cã trebuia sã-l calc cu masina, dar nu puteam sã fac asta, pentru cã nu vreau sã merg la puscãrie din cauza unui nenorocit. Azi voi merge la politie, pentru a depune plângere", a declarat șoferul pentru jurnaliștii din Vaslui.

Potrivit presei locale, oamenii din Negrești au povestit că au ajuns să fie terorizați de ciobanul înarmat cu măciucă.