Bărbatul surprins de camerele de vedere în timp ce îşi bate cu bestialitate mama, pe un bulevard din Capitală, are probleme psihice fiind internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia".

Anunţul a fost făcut de Poliţia Capitalei, care a dat un comunicat în legătură cu imaginile şocante suprinse noaptea trecută pe Bulevardul Regina Maria, în sectorul 4 al Capitalei.

Articolul continua dupa recomandari

"În data de 2 iunie, la miezul nopţii, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că pe Bd. Regina Maria, nr. 43, o femeie este agresată de un tânăr.

Vezi 3 imagini în Galerie

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate agenţi de siguranţă publică,  care au identificat persoana vătămată, precum şi agresorul, respectiv fiul acesteia. 

Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale, în urma acestora constatându-se că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol, motiv pentru care a părăsit unitatea de primiri urgențe", arată Poliţia Capitalei.

Urmăriţi mai jos imaginile surprinse de camerele de supraveghere! Atenţie, video cu puternic impact emoţional:

Bărbatul de 40 de ani a fost internat într-o unitate de specialitate.

Secția 14 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de Violență în familie, urmând a fi stabilită întreaga situaţie de fapt şi a fi dispuse măsuri în consecinţă.