Un accident mortal înfiorător s-a produs ieri pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. 

Bilanţul tragediei: un mort şi doi răniţi grav.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 8 imagini în Galerie

Potrivit ultimelor informaţii, dinamica accidentul a fost următoarea: Maşina Mercedes se deplasa pe banda 2, sensul Piteşti spre Bucureşti. La un moment dat, din spate, pe aceeaşi bandă, se apropia cu viteză o motocicletă, care, este posibil să fi dat flash-uri pentru ca maşina să se deplaseze pe banda întâi.

Şoferul maşinii a vrut să intre pe prima bandă, de unde venea, însă, cu viteză destul de mare, o altă motocicletă. Astfel, maşina şi motocicleta de pe banda întâi au intrat în coliziune. În urma impactului, motocicleta s-a răsturnat, iar maşina a intrat în glisieră şi a pătruns pe sensul opus.

O parte din parapetul de metal a stăpuns Mercedesul şi a retezat ambele picioare ale şoferului maşinii.

Medicii sosiţi la faţa locului au depus toate eforturile posibile, însă tânărul Ionuţ Cojocaru nu a mai putut fi salvat. Avea doar 30 de ani.

Vezi 8 imagini în Galerie

Pasagerul aflat în Mercedes, Dobrică Doru Marius, vărul şoferului, a fost grav rănit, fiind transportat la spital. Potrivit ultimelor informaţii, tânărul este conştient, însă nu îşi aduce aminte ce s-a întâmplat. 

Vezi 8 imagini în Galerie

Alex Răzvan Berceanu, motociclistul implicat în accident, a suferit fracturi la ambele mâini.

Vezi 8 imagini în Galerie

El a fost preluat de către un echipaj SMURD de la detaşamentul Bolintin şi transportat la spital.

Cei doi răniţi se află în acest moment la Spitalul Floreasca. 

Celalalt baiat este bine constient doar ca nu stie ce s.a intamplat..nu isi aduce aminte