Cheloo, solistul trupei Paraziţii, a fost condamnat, săptămâna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare şi la o perioadă de supraveghere de patru ani, precum şi la o amendă penală echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunităţii, în dosarul de trafic de droguri, în care artistul şi-a recunoscut faptele.

Potrivit deciziei judecătorilor Tribunalului Prahova, Cheloo ar trebui să presteze "o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Adunaţi sau a Şcolii Gimnaziale Radu Severa Novian Adunaţi pe o perioadă de 100 zile lucrătoare”.

Articolul continua dupa recomandari

Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale "Radu şi Severa Novian" din comuna Adunaţi, localitate în care Cheloo are adresa de domiciliu scrisă din buletin, a declarat că nu ar vrea ca acesta să-i strice munca.

"Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile", a declarat femeia. 

GALERIE FOTO: Unde va presta Cheloo cele 100 de zile în folosul comunităţii

La rândul său, Octavian Negotei, primarul din Adunaţi spune că n-a luat deocamdată o decizie în ceea ce priveşte noul loc de muncă al artistului, dar că, în mod normal, persoanele care s-au aflat în aceeaşi situaţie cu solistul trupei Paraziţii au muncit ca salahori, fie la curăţenie, fie la săpat şanţuri.