Cerere de căsătorie de Ziua Naţională, în Harghita. Un jandarm i-a oferit inelul iubitei sale la ceremoniile dedicate zilei de 1 decembrie şi Centenarului Marii Uniri, de la Miercurea Ciuc.

După ceremonia de la Monumentul Ostaşului Necunoscut, sergentul major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, şi-a chemat iubita, sergentul major Anişoara Arotăriţei, care se afla în plutonul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, pregătit pentru defilare şi i-a oferit inelul de logodnă.

Articolul continua dupa recomandari

Sergentul major Marian Munteanu a mărturisit că ziua în care şi-a cerut în căsătorie iubita nu a fost aleasă întâmplător. 

'Astăzi, în ziua Centenarului, în inima de gheaţă a României îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine, pentru momentele frumoase petrecute împreună, pentru că mereu mă faci să zâmbesc şi pentru că alături de tine totul este mai frumos. Aş vrea ca iubirea noastră să fie un exemplu de loialitate şi dăruire. Te iubesc!', a fost mesajul transmis de sergentul Marian Munteanu iubitei sale.

Tânăra jandarm a răspuns 'Da' fără ezitare şi a mărturisit că a fost un moment neaşteptat, într-o zi atât de specială pentru România.

Comandatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, col. Dan Iamandi, a recunoscut că a fost complicele acestui moment, într-o zi atât de deosebită şi a spus că, dacă i se va cere, va fi şi naşul fericitului cuplu.