Cei doi morţi în accidentul din Constanţa aveau 18 ani. Şoferul beat cu BMW care i-a ucis are 22 de ani şi nicio rană. El a fost dus la spital doar pentru recoltarea probelor de sânge. Un al treilea tânăr, 18 ani, care călătorea în maşină cu cei doi tineri decedaţi, e în stare gravă.

Un şofer de doar 18 ani din Tulcea, Dragoş, a murit nevinovat, lovit de un alt tânăr beat, care era la volanul unui bolid de lux. Adolescentul mort călătorea împreună cu doi prieteni, amândoi tot 18 ani, spre Tulcea, duminică dimineaţă.

Articolul continua dupa recomandari

În jurul orei 6, un BMW condus de un şofer de 22 de ani, băut, a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a lovit în plin Loganul condus de Dragoş, aruncându-l de pe şosea, pe câmp. BMW-ul a ieşit şi el de pe carosabil, s-a răsturnat pe o parte, dar şoferul lui şi pasagerul din dreapta au scăpat fără răni.

În schimb, Dragoş şi unul dintre prietenii lui, care era pe bancheta din spate, au murit pe loc striviţi de fiarele Loganului. Pasagerul din dreapta faţă e în stare critică.

Potrivit Poliţiei, un bărbat a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac și Tasaul, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, fiind curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.