Momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul de neuitat. La asta pare să se fi gândit și un tânăr care a plănuit cu grijă şi din timp clipa în care îi va pune iubitei sale emoţionanta întrebare "Vrei să fii soția mea?". 

Ieri a venit ziua cea mare. Iar emoţionanta cerere nu s-a întâmplat oriunde, ci pe Cluj Arena, în cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD.

Articolul continua dupa recomandari

Martori i-au fost sutele de tineri care aşteptau concertul DJ-ului olandez Armin Van Buuren.

Ajutat de câţiva prieteni, băiatul a pus la punct o coregrafie inedită, la finalul căreia a îngenunchiat, a scos inelul din buzunar şi a pus întrebarea decisivă.

Fata abia și-a putut stăpâni lacrimile, iar "DA" a venit ca un răspuns spus din toată inima.

Armin Van Buuren, show-ul până la 8 dimineaţa!

Cel mai aşteptat concert de pe Cluj Arena în a treia zi de festival a fost al DJ-ului olandez Armin Van Buuren.

Aflat pentru a treia oară la Untold, DJ-ul olandez Armin Van Buuren a reuşit să adune un număr record de persoane la concert. Organizatorii festivalului spun că noaptea trecută capacitatea stadionului a fost atinsă, la concert fiind prezente 63.000 de persoane.

La conferinţa de presă susţinută înainte de show, DJ-ul olandez a spus că nu înţelege de ce este aşa de iubit de români.

“Este ca şi dragostea. De ce ne îndrăgostim de o persoană? Chestiunile acestea nu se explică, se simt”, a spus Van Buuren.

Pe scenă, artistul a spus că este bine să fie “înapoi acasă“.

DJ-ul şi-a început show-ul la ora 03.00 şi l-a încheiat dimineaţă, când mai mult de jumătate dintre cei veniţi să îl vadă se aflau încă pe stadion, dansând.