Urmărirea penală în cazul lui Eugen Stan, poliţistul pedofil, s-a extins şi la poliţiştii secţiei 18, pentru favorizarea faptuitorului. Anchetatorii încearcă să afle în ce măsură agenţii au încercat să-l acopere pe pedofil.

De asemenea, Viorel Radu, fostul șef al Secției 18 din Capitală, secția unde a fost adus cazul lui Eugen Stan, din decembrie 2016, a făcut dezvăluiri incredibile în acest caz.

Articolul continua dupa recomandari

”Eugen Stan a fost prins de către martorii oculari care de altfel au fost audiați în aceeași noapte, a fost condus la sediul secției de poliție de agenții de poliție, iar atunci a fost legitimat și s-a stabilit, cu certitudine, că era agent de poliție, la Brigada Rutieră”, a spus fostul șef al Secției 18 din Capitală.

Acesta a adăugat că informațiile privind acel incident au fost transmise către dispeceratul Poliției Capitalei încă din acea noapte, ele ajungând la toate structurile din municipiul București.

"Nota telex a fost transmisă în aceeași noapte, iar într-o rubrică se specifica faptul că este vorba despre un agent de poliție. Nota a ajuns la dispeceratul poliției Capitalei și a fost diseminată tuturor structurilor din municipiul București”, a declarat Viorel Radu la Antena 3.

Viorel Radu a confirmat, de asemenea, că propunerea de clasare a cazului a venit de la Secția 18, de la lucrătorul care a instrumentat cauza.