Întâmplare şocantă în comuna Poieneşti din Vaslui. Un tânăr în vârstă de 30 de ani, beat criţă, a batjocorit o femeie de 70 de ani în plină stradă, apoi a jefuit-o. I-a luat singurii bani pe care îi mai avea.

Femeia a mers duminică, pentru câteva ore, la ziua comunei. În jurul orei 18.00, a pornit spre casă sprijinindu-se în băţ.

Articolul continua dupa recomandari

Povesteşte că nu era nimeni pe şosea, dar că la un moment dat a văzut un bărbat venind din urma sa. Nu i-a dat importanţă şi şi-a continuat drumul. În scurt timp, însă, individul a prins-o de haine, a trântit-o într-un şanţ şi de aici a târât-o în buruieni.

Bătrâna din Poienești și-a plătit agresorul cu 15 lei, ca să o lase în paceVezi 2 imagini în Galerie

"M-a împins într-un şanţ. M-a târât. Baticul şi fusta mi-au rămas în drum, în stradă. Un papuc l-am pierdut aici, celalalt mai încolo, băţul mai încolo. Am început să ţip văleu, văleu. Mă trăgea ca pe un câine. Eu: văleu, văleu. El nu zicea nimic. Îl împingeam, să pot să-l dau jos. N-am reuşit!", a povestit femeia.

A reuşit să scape abia dupa ce i-a dat agresorului toţi banii pe care îi avea la ea. Plângând, cu hainele sfâșiate, plină de noroi și umilită, bătrâna și-a înfrânt rușinea și s-a dus țintă la postul de poliție, unde a povestit toată pățania.

Agresorul este un cunoscut al poliţiştilor. Tânărul a mai fost închis pentru viol, în 2008, victima la acea vreme fiind o minoră.

Agresorul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile şi riscă să petreacă ani buni după gratii.