Un tânăr român de 34 de ani a fost arestat în mai puțin de treizeci de ore după ce a violat o barmaniţă chineză, în noaptea dintre 18 și 19 iulie, într-un bar din Viale Dante.

Numele lui este Nicolae Istrati, iar ministrul de Interne italian, Mateo Salvini, a cerut imediat castrarea chimică a acestuia şi puşcărie.

Articolul continua dupa recomandari

Carabinierii din Milano l-au prins, în timp ce acesta încerca să fugă din oraş. Nicolae Istrati este acuzat de viol, răpire, tentativă de jaf și chiar evaziune. Românul se află deja în închisoarea San Vittore.

Faptele sale sunt de o cruzime greu de imaginat. 

În jur de miezul nopţii, românul şi-a făcut apariţia în bar. Înăuntru era doar barmaniţa, aşa că şi-a pus imediat planul în aplicare. A prins-o pe femeie şi a legat-o fedeleş cu bandă adezivă, după care a abuzat-o cel puţin 3 ore. După care s-a apucat să bea şi să se joace la un aparat de poker. 

Fiind distras, n-a remarcat că femeia reusise sa se elibereze partial. Barmanita a mai putut doar sa fuga pe usa si sa cada in strada, dupa câţiva metri, unde au şi găsit-o trecătorii.

Ministrul italian a reacţionat imediat cu un mesaj pe Twitter, în care cere puşcărie şi castrare chimică pentru autorul faptei.