Un incendiu care a distrus o casă la Câmpeni a lăsat fără acoperiş deasupra capului 4 familii cu copii mici. Localnicii au fost impresionaţi de situaţia în care se află familiile şi au lansat un apel de ajutorare a celor 13 persoane, mai ales că unii dintre copii au deficienţe de auz şi vorbire.

Primarul localităţii s-a oferit deja să le ofere lemnul necesar pentru reparaţia acoperişului casei.

Articolul continua dupa recomandari

4 familii au rămas fără acoperiş deasupra capului, după un incendiu devastator, la Câmpeni

Un incendiu puternic a izbucnit la locuința unor familii din Câmpeni. Potrivit ISU Alba, pompierii din Câmpeni  au intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea flăcărilor.

Focul a cuprins casa şi două anexe gospodărești, distrugând acoperișul locuinței. Localnicii s-au mobilizat pe reţelele de socializare să ajute familiile cu ce pot.

Rog pe bunul Dumnezeu și pe toți prietenii mei cu suflet mare sa îndreptam o mâna de ajutor acestor familii care au rămas fără acoperiș deasupra capului in urma incendiului care s-a năpustit asupra căsuței lor, acum in prag de sărbători. Menționez ca in aceasta casa locuiesc 13 persoane dintre care 11 sunt surdo-muți dintre care 3 fetițe între 3 și 6 ani. Oamenii de buna credință îndreptați sufletele spre ființele care nu pot sa strige ajutor. Atașez numărul de telefon a Mirelei, membru familiei: 0744181805 și contul bancar: RO82RZBR0000060019860831, titular: Bota Mirela", se arată în mesajul de pe Facebook.