Imagini ca în filmele de acţiune au fost surprinse în Caraş-Severin. Un şofer a lovit maşina soţiei lui, intenţionat, în faţa poliţiştilor. S-a întâmplat după o urmărire plină de tensiune. Scenele au fost surprinse chiar de radarul unui echipaj de poliţie, care încerca să-i oprească.

O cursă periculoasă pe un drum naţional. Soţia este în maşina din faţă. Soţul o urmăreşte când pe un sens, când pe altul. Poliţia, încearcă să-i oprească pe amândoi. Echipajul chiar iese pe contrasens, iar agenţii îi fac semne şoferului să oprească!

Articolul continua dupa recomandari

Nicio şansă. După prima curbă femeia accelerează. Soţul şi el. Apoi poliţia. Bărbatul iese pe contrasens... în curbă. Norocul lui, nu vine nimeni din faţă. Se redresează şi apoi intră direct în maşina soţiei. Poliţiştii asigură zona şi intervin. 

DINU NICOLICI, IPJ CARAŞ SEVERIN:

Pe parcursul urmăririi conduc auto a provocat şi un acicident din fericire, fără urmări grav. A fost identificat. Avea o alcoolemie de 1,0 mg alcool pur în aerul expirat. 

Adică, aproape de pragul comei alcoolice. Niciunul dintre soţi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul este, însă, cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.