Tragedie în Portul Constanţa, noaptea trecută, după ce căpitanul unei nave aflate sub pavilion Sierra Leone a fost găsit mort de marinari.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20.00, iar alarma a fost dată imediat. Marinarii navei au sunat imediat pentru a cere ajutor după ce l-au găsit pe căpitan fără suflare.

Articolul continua dupa recomandari

"Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre faptul că la bordul unei nave aflate în staţionare în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Un echipaj SAR s-a deplasat la bordul navei aflate în rada portului Constanţa şi l-a transportat pe căpitan la mal, în dana 10.

Acolo, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa a stabilit că marinarul, în vârstă de 66 de ani, de naţionalitate georgiană, era decedat.

Căpitanul unei nave din Portul Constanţa a fost găsit mort

Căpitanul unei nave aflate în Portul Constanţa a fost găsit mortVezi 2 imagini în Galerie

"După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă. Trupul neinsufletit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul", au mai precizat poliţiştii de la Transporturi Maritime.