Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un grav accident la Cicârlău, în Maramureș. Tânăra avea 37 de ani. Mașina sa s-a izbit de un copac. O altă persoană a fost rănită în impact.

Accidentul s-a produs duminică pe DN1C, pe raza localității Cicârlău din Maramureș.

Articolul continua dupa recomandari

Cântăreața Anamaria Pop era la volanul mașinii Volkswagen, iar în automobil mai era un pasager.

Potrivit anchetatorilor, mașina a ieșit de pe drum și s-a izbit de un copac, iar apoi a fost proiectată într-un șanț din apropiere. Nu există urme de frânare, spun surse din anchetă. De altfel, unii martori spun că, foarte probabil, cântăreața ar fi adormit la volan.

”În legătură cu accidentul de circulație mortal produs pe D.N.1C, pe raza localității Cicârlău, echipa de cercetare se află la fața locului și desfășoară verificări. Primele informații au relevat că o femeie de 37 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, au transmis polițiștii din Maramureș, într-un comunicat.

În vârstă de 37 de ani, Anamaria Pop era cântăreață de muzică populară, dar era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş. Potrivit Adevărul, tânăra era văduvă și era mamă a doi copii.