Asia Express, cel mai dur reality-show din România, revine la Antena 1 în doar două săptămâni. Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Comorilor, în aventura vieţii lor. Clima din Filipine a lovit însă în plin.

"Pe o scară de la 1 la 10, în Filipine e cald undeva de 15. Nu că e foarte cald, dar la un moment dat simţi cum fierbe carnea pe tine".

Articolul continua dupa recomandari

Mii de kilometri de parcurs, cu doar un euro pe zi pentru supravieţuire. Temperaturi infernale. Provocări de foc. Concurenţii celui de-al treilea sezon "Asia Express" trec toate stările: "Eu nu mai ţin minte nici cum o cheamă pe mama, eşti prost? Băi, Sorine, căldura m-a nenorocit! Ai vrut la Filipine, banane, ananas, de astea? Asta-i viaţa".

Orice minut petrecut în bătaia soarelui este o grea încercare pentru fiecare dintre ei. Mai ales că vedetele sunt într-o cursă continuă, în căutarea marelui premiu de 30.000 de euro. 

Cot la cot cu cele nouă perechi de vedete, suferă şi staff-ul emisiunii. Arşiţa este cu atât mai greu de suportat atunci când cari în spate o cameră de filmat de 10 kilograme. 

Sânziana Zaharia, reporter "Asia Express": Nu mai pot să mai respir de cald. Îmi arde, clocoteşte pielea pe mine la propriu

Regulile sunt aceleaşi şi în cel de-al treilea sezon "Asia Express". Aproape două luni, concurenţii vor fi nevoiţi să-şi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. 

Cum şi-au depăşit limitele fizice şi psihice în Filipine şi Taiwan, descoperiţi din 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.