Arhiepiscopia Tomisului i-a interzis să mai slujească profesorului și călugărului de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa.

El a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere ale şcolii în vestiar, cu elevi care se schimbau pentru ora de sport.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala ”Nicolae Tonitza” este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii.

De asemenea, în funcţie de evoluţia anchetei, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal, au mai precizat reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Reamintim că la Secţia 4 Poliţie din municipiul Constanţa, a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 ”Nicolae Tonitza”, oamenii legii fiind anunţaţi, astfel, de faptul că un cadru didactic titular al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai mulți elevi se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe instastory, iar ulterior le-a şters. Anchetatorii au precizat că elevii sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a lua măsurile care se impun în această situaţie.