Caz şocant la Constanţa! Un câine de rasă a fost mutilat în canisa unde stăpânul îl lăsase în grijă, cât a fost plecat în străinătate. Vineri, l-a luat acasă fără o ureche. Ar fi fost atacat de alţe patrupede din crescătorie, într-o noapte, când niciun paznic nu era acolo.

Luna trecută, cât a fost plecat din ţară, bărbatul şi-a lăsat câinele de companie în grija unei canise din Constanţa. Vineri, când a venit să ia patrupedul acasă, a avut un şoc când l-a văzut. 

Articolul continua dupa recomandari

A aflat apoi, chiar de la proprietarul canisei ce s-a întâmplat.

"A încercat să îmi arate un zăvor, care era la o uşă pe dinafară şi cum câinii au deschis zăvorul pe dinafară şi au aşteptat să plece paznicul, după care s-au bătut probabil toată noaptea până a doua zi. Este un câine foarte bătrân, are 12 spre 13 ani. El fiind foarte bătrân, el nu mai are dinţi în gură să se mai poată apăra. Vă daţi seama că a fost victimă sigură pentru cel care l-a luat în primire", povesteşte stăpânul câinelui. 

De partea cealaltă, proprietarul canisei îşi asumă toată responsabilitatea.

"Printr-o neglijenţă s-au bătut câine cu câine. A fost venit câinele, regret foarte mult. Mi-am dat toată silinţa, am fost la medicul veterinar. Vreau să mă recompensez, să îl despăgubesc", spune proprietarul centrului.

Chiar şi aşa, tânărul vrea să i se facă dreptate în instanţă. A consultat deja un avocat şi a anunţat că va depune plângere şi la Poliţie.