Un caz incredibil a avut loc la Găeşti, unde cadavrul unei femei a stat în şanţ o zi întreagă, spre disperarea familiei şi a locuitorilor.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a murit ieri dimineaţă, pe stradă şi a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului.

Articolul continua dupa recomandari

Rudele au chemat repede ambulanta, dar medicul urgentist nu a putut decât să constate decesul. Criminalistii au făcut măsurătorile si au luat probe, lăsând politistii de la Murgeni să astepte masina de la Medicină Legală Vaslui, pentru a ridica trupul femeii, informează presa locală.

Masina a fost însă implicată într-un incident rutier si nu si-a mai făcut aparitia, iar cadavrul a zăcut pe marginea santului ore în sir, în soare. Disperati, oamenii au sunat pe unde au putut, pentru ajutor.

Au trecut mai bine de zece ore de la constatarea decesului, iar masina Medicinei Legale Vaslui nu a mai venit.

„Am înteles că Medicina Legală din Vaslui are doar o singură masină si aia a fost implicată într-un incident la Vinderei, când transporta un alt decedat, lovit de tren, asa că i s-a spart radiatorul si nu poate veni. Femeia a stat în soare toată ziua, s-a umflat, miroase, a fost lăsată pe marginea santului! Spre seară au dus-o rudele în curtea casei, ca să nu mai stea în sant, că lumea era nemultumită, parcă trăim în Evul Mediu”, spune un localnic.

Medicul legist Sergiu Modoveanu, sef al Serviciului de Medicină Legală Vaslui a precizat că n-a fost informat de sofer că a avut accident cu masina.

"Nu mi-a spus nimeni, acum am aflat de caz! Am sunat soferul si mi-a spus că a fost să ia un decedat de la Viderei si a avut un incident cu masina, s-a spart radiatorul. A ajuns acum în seara asta la Bârlad si asteaptă o altă masină să meragă la Găgesti. Nu am stiut de acest aspect, regret că s-a întâmplat asa”, a preecizat medicul.

Cadavrul femeii a fost ridicat abia noaptea, târziu, maşina de la morgă fiind protejată de poliţişti de furia oamenilor.