Tragedie la scurt timp după slujba de Înviere. Bunica unuia dintre preoţii satului Remeţi pe Someş, comuna Mireşu Mare, din judeul Maramureş, a murit în casa care i-a fost cuprinsă de flăcări. 

Pompierii militari de la Baia Mare și Șomcuta Mare au fost sesizați despre izbucnirea unui incendiu în localitatea Remeți pe Someș.

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informații o șură, o bucătărie de vară ar fi luat foc.

Bunica unuia dintre preoţii satului Remeţi pe Someş, comuna Mireşu Mare, din judeul Maramureş, a murit în casa care i-a fost cuprinsă de flăcăriVezi 6 imagini în Galerie

La locul incendiului a fost găsită o femeie în vârstă de 87 ani carbonizată.

Bunica preotului din Remeți pe Someș a murit arsă de vie

Este vorba despre bunica preotului greco-catolic din Iadăra. Acesta a povestit că azi-noapte, în jurul orei 2.00, când a venit acasă de la slujba de Înviere, a trecut pe la bunica sa să-i ducă din bucatele sfinţite şi totul era în regulă.

Azi dimineaţă, la ora 6.00, s-a trezit şi împreună cu tatăl său au mers să dea de mâncare la animale şi atunci au văzut tragedia.

La faţa locului au intervenit pompierii civili din Mireşu Mare şi pompierii militari din Baia Mare și Șomcuta MareVezi 6 imagini în Galerie

Se pare că bătrâna ar fi făcut foc azi noapte în bucătăria de vară (unde dormea). Probabil de la o scânteie a izbucnit incendiul şi femeia nu a mai putut ieşi, fiindcă s-a probuşit tavanul peste ea, scriu jurnaliştii de la baiamare24.ro.

La faţa locului au intervenit pompierii civili din Mireşu Mare şi pompierii militari din Baia Mare și Șomcuta Mare.