Un gest criminal revoltător a fost filmat pe o şosea din Capitală. Liderul unui clan interlop a călcat intenţionat cu maşina un bărbat, chiar pe trecerea de pietoni. Tânărul a supravieţuit, iar şoferul a fost ridicat de acasă de mascaţi, la două săptămâni de la incident.

Mai mulţi pietoni traversează strada la culoarea verde a semaforului, însă un şofer nu mai are răbdare şi vrea să treacă prinre ei. Când un tânăr îi cere explicaţii, bărbatul de la volan începe să accelereze. Îşi atinge victima de câteva ori, apoi trece cu maşina peste ea.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul se numeşte Nicolae Duduianu, i se spune Pian şi este unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă ori şantaj.

Mascaţii l-au luat pe şoferul agresiv de acasă şi, după câteva ore de audieri, l-au dus direct la Tribunal, pentru arestare preventivă. Este acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul peste care Pian a trecut cu maşina a ajuns, după incident, la spital, cu leziuni serioase. Se fereşte să vorbească despre incident, de teamă că rudele şoferului se vor răzbuna. 

De a lungul anilor, "Pian" a bifat mai multe scandaluri răsunătoare. În 2012 a fost arestat după ce a încercat să vândă 4 kilogram de aur fals pentru 100.000 de euro unor străini. Acum, riscă să fie condamnat la 20 de ani de închisoare.