Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei copile de 15 ani, Boroș Andrada Julieta, dispărută din comuna Florești, județul Cluj​. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor.

Poliţia din Cluj anunţă că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare pentru Boroș Andrada Julieta, după ce copila a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Articolul continua dupa recomandari

Fată dispărută în Cluj, căutată de poliţişti

O minoră în vârstă de 15 ani, comuna Florești, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Fata a luat legatura ultima dată cu familia sa la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 16.00.  Există unele informaţii care indică locaţia fetei undeva în judeţul Alba.

Semnalmente Boroș Andrada Julieta: ​ Înălțime de aproximativ 1,67 m, 75 kg, ochi căprui, constituție robustă. În momentul plecării, minora purta o bluză roz, pantaloni negri și cizme negre din piele.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!