Mai sunt doar câteva zile până când Bon Jovi va urca din nou pe scena din România. Avem şi o veste bună, s-au suplimentat bilete deci mai aveţi şanse să prindeţi unul. Colega noastră, Francesca, a vorbit cu organizatorii concertului şi a aflat câte ceva despre desfăşurarea evenimentului şi pretenţiile artiştilor.

După 8 ani, Bon Jovi revine pe aceeaşi scenă, în acelaşi loc, cu un alt album "This house is not for sale".

Articolul continua dupa recomandari

Denisa Sandulescu - organizator: Ei s-au simţit foarte bine în România. Chiar dupa concert ne-au felicitat pentru publicul cald si incredibil de la noi din tara si bineinteles culisa, locatia pe care o avem.

Bon Jovi, trupa care vinde cele mai multe bilete din lume, conform Bilboard, va concerta în România pe 21 iulie. Un show atât de aşteptat de mii de fani încât organizatorii au suplimentat biletele.

Denisa Sandulescu - organizator:  Dupa ce s-au cumparat si s-au epuizat biletele la care ne-am asteptat am avut posibilitatea sa plusam la fiecare zona cateva bilete.

In total, 55 mii de spectatori! Care vor avea parte, cu siguranţă, de o seară memorabilă şi poate chiar câteva surprize, aşa cum Bon Jovi i-a obişnuit deja.

Denisa Sandulescu - organizator: A fost unicul show si unicul concert, in 2011, in care a cantat 3 ore, de la 8 la 11 si cred ca ar mai fi cantat in continuare.

Fani ai Bon Jovi şi curioşi din fire, a întrebat organizatorii şi câteva detalii despre şederea artiştilor în Bucureşti şi ce înseamnă pregatirea unui concert pentru o trupă de calibrul celor de la Bon Jovi.

Denisa Sandulescu - organizator: Pentru Bon Jovi este una normală, cu dorinţe de a mânca lucruri locale, cum este supa de tăieţei de pui. Se hrănesc foarte sănătos, au foarte mare grijă să aibă o zonă de confort în care să se liniştească înainte de show. Dorinţa lor este să aibă câteva legume fierte, fructe şi un ceai special pe care îl aduce Bon Jovi cu el pentru a-şi linişti corzile vocale înainte de show.

Iar cât timp îşi liniştesc corzile vocale înainte de concert, pe scenă vor urca, în deschidere, cei de la Firma, o trupă rock din România, aleasă de managerii americanilor.

Pentru cei care nu au prins bilete în primul tur, mai sunt câteva disponibile. Iar preţurile pornesc de la 230 până la 750 lei.