Bogdan, adolescentul care a ucis-o pe Petronela, la Botoşani, i-a şocat pe anchetatori. Acesta a fost găsit acasă atunci când a fost arestat şi nu a încercat să ascundă dovezile crimei.

Băiatul în vârstă de 16 ani şi-a strâns geanta cu sculele foto, a pus cuţitul pe care l-a folosit să o ucidă pe petronela în ea şi s-a dus acasă cu hainele pline de sânge. Se pare că a mers cu un taxi şi i-a spus şoferului că sângerase pentru că se lovise în pădure, după ce ar fi căzut.

Articolul continua dupa recomandari

Ajuns acasă, Bogdan s-a schimbat în alte haine şi poliţiştii spun că l-au găsit liniştit, de parcă i-ar fi aşteptat. "Când am ajuns la el, stătea liniștit în casă. Probabil realizase ce nenorocire făcuse și parcă ne aștepta. Se schimbase de hainele pline de sânge cu care fusese îmbrăcat când a ucis. Dar  nu a încercat să le curețe, să le spele.

Ni le-a predat imediat, o dată cu arma crimei, un cuțit de bucătărie cu lama de vreo 20 de centimetri. Cuțitul îl purta mereu la el pentru că, ne-a spus, ar fi pasionat să cioplească lemne.", au povestit surse din anchetă, citate de botoşeneanul.ro.

La audieri, Bogdan a povestit detaliile crimei şi motivele care l-au determinat să o ucidă pe Petronela. Procurori spun că sunt "mai mult sau mai puţin puerile".

Există de asemenea informaţii că Bianca, sora mai mare cu cinci ani a lui Bpgdan, ar fi oferit un pont poliţiştilor carel căutau şi care l-au reţinut la aproximativ trei ore după înjunghierea Petronelei. Mersese împreună cu adolescenta de 18 ani în pădurea de lângă cimitirul Pacea pentru a-i face acesteia un set de fotografii.