Un BMW a ars complet, după ce şoferul a depăşit neregulamentar şi a omorât un om nevinovat, în Prahova. Accidentul cumplit s-a petrecut marţi spre miercuri noaptea, în jurul orei 1.30, la Loloiasca, pe DN1 B. Au fost în total şase victime, una dintre ele fiind în comă.

Accidentul s-a petrecut pe fondul unei depăşiri neregulamentare, şoferul unui BMW lovind frontal un Logan. BMW-ul a intrat în depăşirea unui TIR fără ca şoferul să se asigure şi a lovit un Logan care circula regulamentar din sens invers. Câte trei bărbaţi călătoreau în fiecare dintre autoturisme.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul Loganului, 40 de ani, a murit pe loc, un pasager din maşina sa a fost preluat în comă de Slavare, un altul cu multiple traumatisme.

Ocupanţii BMW-ului, al cărui şofer are 30 de ani, au ieşit singuri din maşină, îngroziţi, pentru că aceasta luase foc. S-a făcut scrum pe şosea. Şoferul a fost cel mai grav rănit şi a ajuns la spital.

TIR-ul şi o autoutilitară au fost de asemenea avariate, iar două dintre victime au fost tratate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.