UNTOLD 2018. Organizatorii îndrăgitului festival de muzică de la Cluj pregătesc anul acesta o surpriză de proporţii: trupa Black Eyed Peas. Formaţia americană va concerta în România în cadrul festivalului care se va desfăşura în perioada 2-5 august. 

Organizatorii evenimentului spun că UNTOLD 2018 este singurul festival din Europa la care artiştii Black Eyed Peas au acceptat să vină anul acesta.

Articolul continua dupa recomandari

"În mai puțin de două luni, Black Eyed Peas vor susține un show extraordinar la UNTOLD. După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. 

UNTOLD ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani în acest an, pentru a le oferi un show de excepție fanilor săi", au anunţat organizatorii UNTOLD, într-un comunicat de presă.

Black Eyed Peas este o formație americană de muzică hip hop/R&B și pop/dance, originară din Los Angeles, California, fondată în 1995 de către Will.I.Am , Apl.De.Ap și Taboo.