Cele mai bune afaceri se fac în familie. O dovedesc un preot din Năvodari şi fiul său, care este proprietarul mai multor pensiuni din Mamaia. Cei doi au transformat biserica în depozit pentru mobilierul de plajă. Un tânăr a surprins momentul în care mai mulţi bărbaţi scot din Casa Domnului umbrele de soare, mese şi scaune de terasă.

Câţiva bărbaţi scot umbrelele mari de plajă pe uşa bisericii Bunavestire, din Năvodari. Iar lângă lăcaşul de cult sunt înşirate mese şi scaune care ne duc cu gândul la terasele de la malul mării. Rând pe rând, piesele de mobilier ajung din biserică într-o dubă. Un tânăr care locuieşte în apropiere a imortalizat momentul.

Articolul continua dupa recomandari

Ionuţ Artenie - localnic Năvodari: Am vazut cum din Biserica erau mutate umbrele foarte mari care nu aveau ce sa caute plus scaune si mese de plaja. M-am gândit sa fac doua trei poze si sa le pun pe "Orasul Navodari", sa vedem ce parerea are lumea de chestia asta.

Reacţiile nu au întâziat să apară. Printre primii care au comentat a fost şi fiul preotului paroh, un tânăr care deţine o terasă în Mamaia şi care apare în poze. Postarea a stârnit atât revoltă, cât şi ironii.

Preotul paroh spune că mobilierul de terasă este, de fapt, al lui şi chiar îl foloseşte în biserică, atunci când e nevoie.

Andrei Salomia - preot paroh Biserca Năvodari: Le-am tinut într-o magazie a Bisericii. Stiţi proverbul ăla: "Ţara piere şi baba se piaptănă?". Faptul că au fost trei mese şi trei scaune acolo, într-o magazie, e eveniment naţional?

Fiul preotului nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.