Jocul la Loto s-ar putea muta. pe internet. Din cauza caselor de pariuri, Loteria Română a pierdut sume uriaşe până acum, aşa că vrea să recupereze teren şi să atragă un nou segment de public. Potrivit unor surse, există deja în lucru un proiect de lege în acest sens.

Potrivit proiectului, cei care joacă la Loto nu vor mai fi nevoiţi să vină în agenţie pentru a completa clasicul bilet, ci vor putea face acest lucru direct de pe telefon sau de pe calculator. 

Articolul continua dupa recomandari

Loteria Română vrea să ţină pasul cu tehnologia, iar vânzarea biletelor în sistem online este o prioritate în acest sens, ne-au transmis reprezentanţii săi. 

<sincron Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe (3G_1606_HOTEL_DOINA_NEPTUN#003 ) >
<TC: 6,54> săptămâna viitoare o să am o discuţie pe mai multe subiecte cu şeful Loteriei Române în sensul de a aplica mai multe măsuri ca să facă mult mai vizibilă această zonă. 
+<TC: 7,04> Să vină cu idei ca aceea de a stabili două noi extrageri în timpul unui an. 

Idei prin care Loteria speră să ţină pasul cu o concurenţă tot mai acerbă, făcută de casele de pariuri. 

"Cu siguranţă, introducerea unei astfel de modalităţi de participare la joc va atrage un segment nou de jucători şi va veni în întampinarea celor care preferă noile tehnologii atunci când îşi încearcă norocul" .

Există români care nici nu vor să audă de mutarea jocului în mediul online. 

În primele cinci luni ale acestui an, Loteria a acordat peste TREI milioane de câştiguri, în valoare de peste 92 de milioane de euro. Doar în mai s-au jucat peste trei milioane şi jumătate de bilete.