Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care și-a pus capăt zilelor, noaptea trecută, aruncându-se de pe un pod, pe Autostrada Timişoara – Lugoj, a lăsat un bilet de adio în care explică motivele gestului extrem.

Tânărul, care a lăsat în urmă o soţie şi doi copii, îşi roagă familia să îl ierte şi spune că că nu a mai rezistat, că a căzut în depresie şi că nu vrea să fie o povară pentru nimeni.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

"Va rog frumos sa ma iertati! Am fost un las! Nu am avut puterea sa trec peste probleme si am cazut in depresie si in patima alcoolului, care in ultimele 2 saptamani doar el m-a tinut in viata. Nu vreau sa se simta nimeni vinovat pentru gestul meu.

Singurul vinovat sunt eu. Ma simt foarte bolnav si nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni. Nu vreau sa spuneti ca nu mi-am iubit copiii si familia. Pentru ei mi-am sacrificat ultimii ani din viata si nu regret nicio secunda. V-am iubit mai mult ca pe mine. Pui (sotia, n.r.), vreau sa ai grija de ei si sa stie ca eu sunt sus si ii vad. Va iubesc", a scris Marius în biletul de adio.

Vezi 6 imagini în Galerie

Reamintim că, noaptea trecută, Marius Florin Bublea s-a sinucis aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe autostrada spre Lugoj.

Vezi 6 imagini în Galerie

Tânarul de 33 de ani ar fi venit cu o maşină de ocazie la podul ce se arcuieşte peste autostradă, a fumat două ţigări şi şi-a sunat soţia căreia i-a mărturisit că vrea să-şi ia viaţa. Apoi s-a descălţat, s-a urcat pe balustrada podului rutier şi de acolo a sărit în cap, de la aproximativ 6 metri, zdrobindu-se de asfalt.

Vezi 6 imagini în Galerie

Trupul neînsufleţit a fost găsit pe prima bandă a drumului de mare viteză în directia de mers spre Timişoara. Bărbatul s-a aruncat în faţa maşinilor, şoferii fiind cei care au dat alarma la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.